YUNUS KENARLI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yunus Kenarlı Çamlıyayla Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

27 Kasım 2023 Pazartesi 22:20
YUNUS KENARLI ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yunus Kenarlı Çamlıyayla Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı. Resmi başvuru evraklarını CHP Çamlıyayla İlçe Başkanı Seher Sorma'ya teslim eden Kenarlı, başvuru sonrası açıklamalarda bulundu.

Yunus Kernarlı, Çamlıyayla'ya olan tutkusunu ve belediye başkanlığına aday adaylığını şu cümlelerle ifade etti:

"Sevgili hemşerilerim, doğasında büyüdüğüm, havasını teneffüs ettiğim ve suyundan içtiğim Çamlıyayla, tüm ömrüm boyunca bana ev sahipliği yaptı. Temiz havası, dost insanları ve huzur dolu ortamı ile büyüdüğüm bu ilçede, çocuklarımı yetiştirdim ve yaşamımı sürdürüyorum. Çamlıyayla  daha iyi yönetilebilir ve biz bunu başarabiliriz. Bu inançla, CHP'den aday adayı olmaktan onur duyarım. Her zaman olduğu gibi, siyaseti kişisel bir mesele olarak değil, halka hizmet aracı olarak görüyorum. Çamlıyayla  ve Mersin'in umudu, parlak bir gelecek adına birlikte çok daha iyi işler yapabiliriz. Huzurunuzda saygılarımı sunarım."

Yunus Kenarlı  Kimdir?

Yunus Kenarlı, 1981 yılında Mersin'nin Tarsus ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Tarus'da tamamladı. 

2004 yılında aile mesleği olan Çiftçiliğe başladı ve halen devam ettirmektedir.

Evli ve 2 çocuk babası olan Kenarlı, 2017  yılından bu yana Mersin'nin Çamlıyayla  ilçesinde yaşamakta.

Yunus Kenarlı, yaşadığı ilçede karşılaştığı yerel siyaset kaynaklı sorunların çözümü amacıyla siyasete girme karar almıştır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.