MSP CUMHUR İTTİFAK'INI DESTEKLEYECEK

Tansu Çiller'in partisi olarak bilinen Merkez Sağ Parti Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısından Cumhur İttifakı'na destek kararı çıktı.

25 Aralık 2023 Pazartesi 15:25
MSP CUMHUR İTTİFAK'INI DESTEKLEYECEK

Merkez Sağ Partisi  Genel İdare Kurulu Toplantısı yapıldı. Isparta 20.Dönem Milletvekili Ömer Bilgin'in  başkanlığında toplanan Genel İdare Kurulu'nda Mart 2024'de yapılacak Yerel Yönetimler seçimlerinde Cumhur İttifak'ına destekleri için  oy birliğiyle karar alınırken,  bir sonraki seçimler de nasıl bir yol izleneceği konusunda da  eylem planı oluşturuldu.

 BİLGİN'DEN ÇARPICI AÇIKLAMA
Merkez Sağ Parti Genel İdare Kurulu Ankara'da toplandı.  MSP lideri Ömer Bilgin, partisinin GİK toplantisinda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e sert sözlerle yüklendi.
Bilgin, DYP'nin koalisyon ortağı olduğu dönemde Başbakan Tansu Çiller'in kendisine, "Meral Akşener'i yanına al ve yetiştir" dediğini söyleyerek; "Ben iyi yetiştirdim ama, kendisi partisini kötü yönetiyor. Zaten, son zamanlarda partisinin günden güne eridiğine de şahit oluyoruz" dedi.
DEVA Partisi lideri Ali Babacan ile ilgili de konuşan Bilgin; "Oğlunun adı Emir. Bu ismi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan koydu. Ali Babacan eğer dirayetli bir genel başkan olsaydı ya oğlunun adını değiştirirdi, ya da Erdoğan'ın yanından hiç ayrılmazdı" dedi.

HALİL İBRAHİM ŞAHİNLER'E PLAKET VERİLDİ
Merkez Sağ Parti Genel Başkan Vekili Halil İbrahim Şahinler'de değişikliğe giden parti tüzüğü hakkında GİK üyelerine bilgi verdi. Şahinler'in konuşmasının ardından söz alan Samasun İl Başkanı İlkay Kocabay, özverili çalışmalarından dolayı Şahinler'e plaket takdim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.