Ücretsiz halk oyunları kursu

Osmaniye Belediyesi tarafından ücretsiz halk oyunları kursu açılıyor. Ortaokul ve lise öğrencileri ile büyükler kategorisinde açılacak olan halk oyunları kurslarına son başvuru tarihinin ise 1 Nisan olduğu bildirildi.

19 Mart 2022 Cumartesi 10:08
Ücretsiz halk oyunları kursu

Osmaniye Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada kurs ile ilgili şu bilgiler verildi: “Halk oyunları kurslarına katılım sağlamak isteyen vatandaşların Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelerek şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Ücretsiz olarak verilecek eğitimler 7 Ocak İlkokulu’nda yapılacak. Eğitmenler Erdan Tunalı, Levent Ketenci ve Gülcan Ketenci idaresinde gerçekleşecek olan halk oyunları kursları Yıldızlar ve Gençler kategorisi hafta sonu gündüz, büyükler kategorisi ise hafta içi akşam saatlerinde olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.