Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu

Adana'da okulun yanı başındaki ağır hasarlı binanın yıkımı sırasında okul bahçesine düşen molozlar hem öğrencileri hem de velileri tedirgin etti. Öğrencilerin yıkım sırasındaki korkusu kameralara anbean yansıdı.

26 Şubat 2024 Pazartesi 17:02
Okulun yanı başındaki yıkım, öğrencileri korkuttu

Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle Adana'da binlerce bina ağır ve orta hasarlı olurken, binaların yıkımı hızla devam ediyor. Merkez Çukurova ilçesine bağlı Yurt Mahallesi'ndeki ağır hasarlı Arık Apartmanı'nın yıkımı nedeniyle de Meryem Mehmet Kayhan Ortaokulu'nun bahçesine moloz parçaları düştü.
Moloz parçaları bahçeye düşerken öğrenciler ise büyük korku yaşadı. O korku ve panik anları anbean kameralara yansıdı.

Korku ve panik nedeniyle yıkım saati değişti
Öğrencilerin korku ve paniği üzerine firma, yıkımı öğrencilerin dersi bittikten sonra yapmaya başladı.

“Çocuklarımız korkuyor”
İhlas Haber Ajansı'na konuşan veli Zeynep Güney, “Burada geçtiğimiz gün yapılan yıkımda moloz parçaları hep bahçeye düştü. Normal şartlarda bu yıkımın saat 14.00'da yani öğrenciler okuldan çıktıktan sonra başlaması lazım ancak firma yıkımı 30 dakika önce başlattı ve çocuklarımız hep korktu. Bu okulda okuyan bazı öğrenciler zaten depremde hayatını kaybetmişti. Çocuklarımız onların acılarını halen unutamamışken böyle bina yıkımını da görmeleri onları korkutuyor” ifadelerini kullandı.
Öğrenciler ise yıkım nedeniyle korktuklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.