TOROSLARDA YAZA HAZIRLIK BAŞLADI

Mersin-Toroslar belediyesi piknik ve mesire alanlarında geniş kapsamlı çevre ve doğa temizliği yaparak vatandaşlarımıza yaza hazır hala getirdi.

28 Şubat 2022 Pazartesi 15:33
TOROSLARDA YAZA HAZIRLIK BAŞLADI

Mersin çevresinden Toroslar mesire ve piknik alanlarını hafta sonları temiz doğa havası almak için vatandaşlarımız akın ediyor. Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, amaçlarının vatandaşların daha sağlıklı ve temiz ortamlarda piknik yapmalarını sağlamak olduğunu söyledi. Başkan Yılmaz “İlçemiz genelindeki yeşil alanlarımız, doğanın eşsiz güzelliği ve  çocuklarımızın eğlence yerleri parklarımız büyük ilgi görüyor. Bizler de vatandaşlarımızın bu alanların keyfini kaliteli ve temiz bir şekilde çıkarabilmesi için temizlik ve bakım çalışmalarımızı düzenli olarak sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan ricamız çöpleri doğanın eşsiz güzelliklerine bırakmayalım, doğamızı temiz tutalım.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.