Şekerdere okuyor projesi

Osmaniye’de ki bir köy okulunda, “İkram sizden, çay kitap bizden, Şekerdere okuyor” projesi başlatıldı. Bu kapsamda, öğrenci velileri yanlarında getirdikleri yiyeceklerden öğrencilere ikram edip, öğrencilerle birlikte okuma etkinliğine katılıyorlar.

17 Mart 2022 Perşembe 15:38
Şekerdere okuyor projesi

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen “Osmaniye Okuyor” projesi kapsamında, Şekerdere Köyü Şehit Zinnur Ezim İlkokulu’nda “İkram sizden, çay kitap bizden, Şekerdere okuyor” isimli alt proje başlatıldı. Öğrenci velileri evde yaptıkları yiyecekleri öğrencilere ikram ederken, sonrasında ise okul kütüphanesinde hep birlikte kitap okuma saatine katılarak, çocukları ile birlikte kitap okuyor. Projenin amacının, katılımcılarda okuma alışkanlığını kazandırmak olduğu ve velilerin okul ve öğrencilerle kaynaşmalarının, okuyarak mutlu olmalarının sağlandığı kaydedildi.

Kitap okumaktan keyif aldıklarını söyleyen veliler, öğrencilerle birlikte aydınlık ve güçlü geleceğe hazırladıklarını belirterek, projede emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 

Anahtar Kelimeler:
HaberKİTAPOkuma
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.