ŞAMPİYONLARIN MADALYALARI SONER ÇETİN'DEN

Adana Okulları Yıldızlar Tenis İl Birinciliği sona erdi. ADANA Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK) tarafından düzenlenen şampiyonada dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin verdi.

04 Mart 2022 Cuma 15:02
ŞAMPİYONLARIN MADALYALARI SONER ÇETİN'DEN

28 Şubat 4 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen maçlar sonrası ATDSK’de ödül töreni düzenlendi. 

Törende söz alan  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, tüm sporcuları ve hocalarını kutladı. Böyle bir şampiyona düzenlediği için ATDSK yönetimine teşekkür eden Başkan Soner Çetin, “Elbette oynanan maçlar sonucunda bir sıralama olacaktır. Ama ben tüm sporcularımızı kutluyorum. Çünkü burada kazanan kaybeden yok” dedi.

Adana’nın artık iyi şeylerle gündeme geldiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Bunlardan biri de Türkiye’nin ilk ve tek karnavalı olan Portakal Çiçeği Karnavalı’dır. Bu karnaval kapsamında çok önemli bir tenis turnuvası düzenlenecek. Emeği geçenleri kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Soner Çetin konuşmasının ardından şampiyonlara kupa ve madalyalarını verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.