OSMANİYE'DE NARKONOKTA UYGULAMASI

OSMANİYE’de narkotik polis, 'Narkonokta' uygulaması kapsamında, öğrenci ve vatandaşları uyuşturucu madde konusunda bilgilendirdi.

09 Mart 2022 Çarşamba 13:41
OSMANİYE'DE NARKONOKTA UYGULAMASI

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi önünde ve bir alışveriş merkezi içerisinde, stant kurularak 'Narkonokta' faaliyeti yapıldı. Görevliler, üniversite öğrencileri ve vatandaşları, “En iyi Narkotik Polisi Anne”, uyuşturucu ile mücadele mobil uygulaması ‘UYUMA’ ve ‘Narkorehber’ projeleri hakkında bilgiler verip, uyuşturucu ile mücadele çalışmalarını anlattı.
Narkotik suçlarla mücadele çalışmalarının, önleme alanında kararlılıkla devam etmekte olduğunu belirtilirken, vatandaşlara broşür dağıtılarak uyuşturucu madde ile mücadele konusunda uyardı. Bu kapsamda, bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerine ilerleyen günlerde belirli aralıklarla devam edileceği belirtildi. 

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişOSMANİYENARKO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.