Orhan Kemal Edebiyat Festivali sona erdi

Çukurova Belediyesi’nce bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Orhan Kemal Edebiyat Festivali, Ezginin Günlüğü konseri ile sona erdi.

21 Mart 2022 Pazartesi 14:20
Orhan Kemal Edebiyat Festivali sona erdi

Çukurova Belediyesi 4'üncü Orhan Kemal Edebiyat Festivali, Ezginin Günlüğü konseri ile sona erdi. Festival gibi kapanış konseri de büyük ilgi gördü. Orhan Kemal Kültür Merkezi'ndeki konser tamamen dolu bir salonda gerçekleştirildi. Vatandaşlar, Ezginin Günlüğü'nü dinlemek için merdiven boşluklarını bile doldurdu. Büyük ilgi gören konser büyük bir coşkuyla takip edildi.

Grup üyelerine çiçek veren ve 'hoş geldiniz' diyen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, gelecek yıllar için çıtayı daha yükseğe koyduklarını söyledi. 18 Mart'ta başlayan ve 3 gün süren festivalin söyleşilerle, imza günleriyle, atölye çalışmalarıyla devam etiğini belirten Başkan Soner Çetin, “Şimdi de Ezginin Günlüğü’nü misafir ediyoruz. Çok mutluyum. Eskimeyen bir grup. 1982 yılında kurulan grup halen genç kardeşlerimizle devam ediyor. Ortaokul yıllarında dinlemeye başladık, lise ve fakülte yıllarında da beğeniyle dinledik. Halen de dinliyorum. İyi ki devam ediyor” dedi.

Başkan Soner Çetin içeriğiyle dolu dolu festivalin beğenildiğini umduğunu belirterek, “Bundan sonraki yıllarda çıtayı iyice yükselteceğiz. Pandemi nedeniyle iki yıl yapamadık ama bundan sonraki yıllarda daha da kapsamlı bir şekilde devam edecek. Katılan tüm edebiyatçılara ve sanatçılara teşekkür ediyorum. 5’inci festivalde buluşmayı diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.