HATAY'DA SOYDUKLARI EVİN BAHÇESİNE TUVALETLERİNİ YAPTILAR

Hatay'da bağ evini soymak için giren iki şahıs, evden 20bin TL değerinde altın ve televizyonu çaldı. Şüphelilerden biri evin bahçesine tuvaletini yaparken güvenlik kameralarına yakalandı.

02 Mart 2022 Çarşamba 12:57
HATAY'DA SOYDUKLARI EVİN BAHÇESİNE TUVALETLERİNİ YAPTILAR

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 25 Şubat'ta Defne ilçesine bağlı Turunçlu Mahallesi'nde hırsızlık ihbarı üzerine , İhbarı değerlendiren ekipler, evin bahçe kapısının kilit göbeğinin kırıldığını tespit etti. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, şüphelilerin M.E. ile A.H. olduğunu tespit etti. 2 şüpheli, saklandıkları Antakya ilçesine bağlı Bağrıyanık Mahallesi'ndeki bir evde yakalanıp, gözaltına alındı. M.E. ve A.H., işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

RAHAT TAVIRLARI DİKKAT ÇEKTİ

Bu arada, şüphelilerin eve girdikleri anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, rahat tavırlarıyla dikkat çeken şüphelilerden birinin kapıyı açmaya çalışırken, diğerinin ise yerde bulduğu bez ile ayakkabılarını temizledi. Şüphelilerden birinin, evden ayrılırken bahçeye tuvaletini yaptığı görüldü

Anahtar Kelimeler:
HaberAsayişAdanaHatay
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.