ÇUKUROVA BELEDİYESİ'NİN BORCU DÜŞTÜ

Belediyenin borcunu, yıllık bütçenin neredeyse 4’te birine denk gelen 90 milyon TL’ye düşürdüklerini belirten ÇUKUROVA Belediye Başkanı Soner Çetin, “İnşallah sizlerin karşısına bir gün geçip hiç borcumuz kalmadığını açıklayacağım” dedi.

02 Mart 2022 Çarşamba 11:33
ÇUKUROVA BELEDİYESİ'NİN BORCU DÜŞTÜ

Belediye borcunun 90 milyon TL seviyesine kadar düştüğünü belirten Başkan Soner Çetin, “Bu büyük bir borç değil. Belediyelerde yıllık bütçe kadar olan borçlar olağan sayılıyor. Hatta bütçenin 1.5 katı bile doğal kabul ediliyor. Bizim borcumuz bütçemizin 4’te biri seviyesinde. Yani devede kulak. İnşallah bir gün karşısına geçip belediyemizin borcunun sıfırlandığını söyleyeceğim” diye konuştu.

Göreve geldiğinden bu yana akılcı bir yönetim anlayışı sergilediklerini dile getiren oturuma başkanlık eden Soner Çetin,  Yaptıkları önemli yatırımlara karşın borcu sürekli azalttıklarını, akılcı  yönetim ve tasarruf tedbirleri sayesinde olumlu noktaya geldiklerini anlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.