Başkan Akay büyük zaferi kutladı, şehitleri andı

Başkan Akay büyük zaferi kutladı, şehitleri andı “Çanakkale Zaferi, şanlı bir kahramanlık destanıdır”

18 Mart 2022 Cuma 15:35
Başkan Akay büyük zaferi kutladı, şehitleri andı

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay 18 Mart Çanakkale Zaferinin 107. yılı ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada büyük zaferin onurunu yaşadıklarını belirtti, tüm şehitleri rahmetle andı.

Çanakkale Zaferi’nin bir ulusun birlikte neler başaracağının ve zaferlere imza atacağının göstergesi olan en büyük destanlardan biri olduğunu vurgulayan Başkan Akay, “Çanakkale zaferi, vatanı, bayrağı, özgürlüğü ve istikbali tehlike altına girdiğinde, aziz ve fedakâr milletimizin, imkânsızı mümkün kılabileceğinin bütün dünyaya ispatıdır” dedi.

“BÜYÜK ZAFERİ KUTLUYOR, ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM”

Başkan Akif Kemal Akay mesajında şu görüşlere yer verdi;

“Anadolu’dan gelen ve Çanakkale’de çarpışarak şehit düşen ecdadımız; vatan, bayrak ve bağımsızlık uğruna zerre tereddüt etmeden ölümü göze alıp şehit düşmüştür. Bu vatan toprağı uğruna dün ve bugün toprağa düşüp şehit olan kahramanlarımızı rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Çanakkale Zaferimizin yıldönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, ülkemizin savunması, birliği, bütünlüğü ve geleceği için canlarını vererek bu toprakları bizlere vatan edip miras bırakan aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.