Adanasporlu minikler tiyatro etkinliği

Spor Toto 1’inci Lig’de mücadele eden Adanaspor’un kurduğu Toros Kaplanları Derneği, kulübe gönül vermiş minikler için tiyatro etkinliği düzenledi. Etkinliğe Adanaspor’da forma giyen Celil Yüksel de katıldı.

14 Mart 2022 Pazartesi 13:19
Adanasporlu minikler tiyatro etkinliği

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Toros Kaplanları Derneği üyeleri, Adanaspor’un futbolcusu Celil Yüksel, turuncu-beyazlı kulübün taraftarı olan birçok çocuk ve velisi katıldı. Katılımcılar ilk olarak sahnelenen "Papuçlarını Arayan Soytarılar" adlı tiyatro oyununu seyretti. Oyun sonrası konuşan Toros Kaplanları Derneği Başkanı Seçkin Dağcan, "Etkinliklerimizi bu yönde gerçekleştirerek camiamıza ve yeni nesle Adanaspor sevgisini aşılamaya çalışıyoruz. Tiyatro etkinliğimize katılan futbolcumuz Celil Yüksel ve taraftarlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Daha sonra etkinliğe katılan Celil Yüksel'e 'Emre Gönlüşen hatıra forması' ve oyunu sergileyen tiyatro ekibine de 'Atatürk temalı forma' takdim edildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.