ADANA ÜLKÜ OCAKLARI'NDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Çağrı Korkut, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından görevinden alındı, yerine Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cem Tutsoy atandı.

25 Şubat 2022 Cuma 17:38
ADANA ÜLKÜ OCAKLARI'NDA  BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Çağrı Korkut, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından görevinden alındı, yerine Sosyal Faaliyetlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cem Tutsoy atandı.
Cem Tutsoy aslen Kadirlili olup Coğrafya Bölümü mezunudur. Bayrak değişimi bugün yapılırken, değişim törenine MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve ocak yöneticileri de katıldı.
Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden bu değişim
Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığına Cem Tutsoy atanmıştır. Yeni görevinde başarılar diler, görevini devreden Çağrı Korkut'a ve geçmiş dönemlerde Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı yapan tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ederim.
Türk Dünyası’nın Bilge Lideri, hemşehrimiz, ağabeyimiz, Türkmen Beyimiz Devlet BAHÇELİ Beyefendi’nin memleketi olan Adanamızda İki yıldır şanla, şerefle yürütmekte olduğum bir ömür boyunca şeref nişanesi olarak taşıyacağım Ülkü Ocakları Adana İl Başkanlığı görevimi Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit YILDIRIM’ın takdirleriyle Genel Başkan Yardımcımız Sn. Cem TUTSOY’a devretmiş bulunuyorum. Cem TUTSOY Başkanıma başarılar dilerim. Cenab-ı Allah kılıcını keskin eylesin. İsimlerini sayarken unuttuğum ağabeylerim, ablalarım ve kardeşlerim de haklarını helal etsinler. Benden yana hakkım var ise herkese helaldir. Allah’a emanet olunuz." de

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.