Adana İl Jandarma komutanlığı ekiplerinden, başarılı uyuşturucu operasyonu

Adana İl Jandarma Komutanlığı Ekiplerince; Kozan İlçesi Arslanpaşa Mahallesinde ikamet eden M.B. isimli şahsın ikametinde kenevir bitkisi ekimi yaptığı bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden şahsın ikametinde arama yapılmıştır.

22 Mart 2022 Salı 20:49
Adana İl Jandarma komutanlığı ekiplerinden, başarılı uyuşturucu operasyonu

 Adana-Kozan İlçesi Arslanpaşa Mahallesinde ikamet eden M.B. isimli şahsın ikametinde kenevir bitkisi ekimi yaptığı bilgisinin alınması üzerine adli makamlardan alınan karara istinaden şahsın ikametinde arama yapılmıştır.

 Kozan Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan arama neticesinde; Evin Bir Odası İçerisine İklimlendirme Sistemi Kurularak Saksılar İçerisine Ekilmiş Vaziyette (8) kök Skunk Bitkisi, (544) gram Kubar Esrar Maddesi, (2) adet Hassas Terazi, (1) adet Dijital Termometre, (1) adet Ruhsatsız Tabanca, Tabancaya ait Şarjör ve (48) adet Tabanca Fişeği, (1) adet Ruhsatsız Av Tüfeği ve Tüfeğe ait (46) adet Av Tüfeği Kartuşu ele geçirilmiş olup, şüpheli şahıs gözaltına alınmış ve hakkında adli işlem başlatılmış.

Adana İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada;

''Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması uyuşturucu madde kullanımı, imal ve ticaretinin önlenmesine yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir'' denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.