ADANA'DA İLK!

DAIKIN'ın Sakura Kadın Teknisyenler Projesi kapsamında Adana’da ilk DAIKIN Sakura yetkili servisinin açılışı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in katılımıyla gerçekleşti.

06 Aralık 2022 Salı 04:49
ADANA'DA İLK!

DAIKIN'ın Sakura Kadın Teknisyenler Projesi kapsamında Adana’da ilk DAIKIN Sakura Yetkili Servisi açıldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin'in  bizzat gerçekleştirdiği açılışa yoğun ilgi vardı.

Açılışta, kadının toplumda imkan verildiğinde, azimle ve kararlılıkla neler başarabileceği vurgusu yapıldı. Hayatın her alanında desteklenmesi gereken kadınlarımızın, başarı öyküleri bir çok kadına ilham olacağı düşüncesiyle vurgulanan övgüler, katılımcılar tarafından yoğun destek buldu.

DAIKIN'ın Adana'da ilk Teknik Servis Yetkilisi olarak söz alan Ebru Karaörs'ün heyecanı gözlerden kaçmadı. Açılışta yaptığı konuşmasında:" 2017 yılında DAIKIN Kadın Teknisyen olarak başladığım projede DAIKIN'ın desteği ile buralara kadar geldik. Tüm destek veren dostlarımıza teşekkür ederim." diyerek kendisini bu yolda yalnız bırakmayan tüm katılımcılara da teşekkür etti.

 Çukurova Haber Ajansı  olarak bizde kendilerine Hayırlı Olsun diyoruz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.