50 sektör sergisi açıldı

Adana Güçlü İş Kadınları Derneği, kuruluşunun 3’üncü yılına özel ’50 Adanalı Kadın, 50 Sektör’ temalı sergi açtı.

14 Mart 2022 Pazartesi 17:09
50 sektör sergisi açıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi 75’inci Yıl Sanat Galerisi'nde açılan sergiye, Vali Süleyman Elban, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Adana Güçlü İş Kadınları Derneği Başkanı Aslı Cirit, dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

Serginin açılış konuşmasını yapan Adana Güçlü İş Kadınları Derneği Başkanı Aslı Cirit, sergide milattan önce (MÖ) 13’üncü yüzyılda yaşamış Hitit Hükümdarı Puduhepa’nın fotoğraflarından başlayarak günümüze uzanan başarılı kadınların fotoğraflarının bulunduğunu belirtti. Cirit, "Bu vatan uğruna dökülen onca kan üzerine verilen onca emek ve bugünlere getirerek bize teslim eden atalarımıza karşı bir minnet borcumuz var. Adanamız'ı en ileri sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel gelişmişlik düzeyine çıkarmayı amaç edindik. Adana’nın ülkeye ve hatta dünyaya açılan bir kapısı da biziz" dedi.

Konuşmaların ardından protokol ve dernek üyeleri, serginin açılış kurdelesini kesti. Kurdele kesiminin ardından Vali Elban ve dernek üyeleri sergiyi gezdi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.