CHP'li Başkan Erdem'den İşçilere 4 İkramiye Müjdesi

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediyeye bağlı müdürlüklerde görev yapan kadrolu işçilere geçmişe dönük 4 tüm ikramiye verileceğini açıkladı.

13 Ocak 2021 Çarşamba 20:48
CHP'li Başkan Erdem'den İşçilere 4 İkramiye Müjdesi
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, belediyeye bağlı müdürlüklerde görev yapan kadrolu işçilere geçmişe dönük  4 tüm  ikramiye verileceğini  açıkladı.
 
Çalışanlarına, maaşlarını ve sosyal haklarını, alın terleri kurumadan zamanında ödenmesine önem veren Başkan Hülya Erdem, kadrolu personelini  2021 yılında geçmişe dönük  4 tüm ikramiye ödemesiyle sevindirdi.
 
"Emekçi Kardeşlerimiz Her Şeye Değer"
 
 
Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “İşini severek yapan çalışanlarımızın haklarını savunmak bizim boynumuzun borcudur. Kadrolu işçilerimizin bugün yüzlerini güldürdük 2021 yılında her şey daha güzel olacak ve azimle devam edeceğiz.  Çalışanlarımızı mutlu ederek bizlerde mutlu oluyoruz. Ceyhan Belediyesi olarak emekçi kardeşlerimizin her zaman yanlarında olmaya devam edeceğiz. Onlar her şeye değerler. Tüm işçi kardeşlerimize 2021 yılında daha verimli, daha çalışkan ve Ceyhan için mücadelemize hep birlikte devam edeceğiz. Tüm emekçi kardeşlerime şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Emekçi kardeşlerimiz her şeye değer" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.