ÇBK Başantrenörü Roberto Iniguez: Ligde ve Avrupa'da iddialıyız

17 Ocak 2023 Salı 17:50
ÇBK Başantrenörü Roberto Iniguez: Ligde ve Avrupa'da iddialıyız
Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi'nin yeni Başantrenörü Roberto Iniguez, hem ligde hem de Avrupa'da başarıyı hedeflediklerini söyledi.
Ekrem Memnun’un görevine son verilmesinin ardından Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi başantrenörlük görevine İspanyol koç Roberto Iniguez'i getirdi. İspanyol koç Euroleague'de yarın oynanacak Landes maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Geçmişte Fenerbahçe'de çalışan Iniguez, yeniden Türkiye'de olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu söyledi. Çukurova Basketbol'un Avrupa'daki en iyi organizasyonlardan biri olduğunu kaydeden Iniguez, "Avenida'da uzun süre görev aldım oradan ayrılmak kolay olmadı. Ancak oradaki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Çukurova daha önce de teklifte bulundu. Artık buradayım ve önümüzdeki karşılaşmalara hazırlanacağız. Takımdaki bir çok oyuncu ile daha önce çalıştım. Takıma ve oyunculara inanıyorum" dedi.
Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi Genel Menajeri Ender Ünlü de hedeflerinin ligde ve Avrupa'da kupa kaldırmak olduğunu belirtti. ()
GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-Roberto Iniguez'in açıklamaları
-Genel detaylar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.