14 Temmuz Perşembe Günü Adanaspor’un Bolu’daki kampını ziyaret ettim. Selen Cansu AKSOY yazdı,

14 Temmuz Perşembe Günü Adanaspor’un Bolu’daki kampını ziyaret ettim. 3 günlük izinin ardından kampın 2.etabı başlamış oldu. Bugünü tek antreman ile geçirdiler. İlk etapta 2 hazırlık karşılaşmasında yenilgi almayan Adanaspor 2.etapta yine 2 tane hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

19 Temmuz 2022 Salı 23:48
14 Temmuz Perşembe Günü Adanaspor’un Bolu’daki kampını ziyaret ettim. Selen Cansu AKSOY yazdı,

Öncelikle benimle sohbet edip sıcak bir karşılama gerçekleştiren Adanaspor’un Genel Menajeri Cenk Karayel’e çok teşekkür ediyorum. Kamp ile ilgili, oyuncular ve gelecek sezon ile ilgili konuşmalar yaptık. 

Her röportajında pozitif enerji yayan Teknik Direktör Mustafa Kaplan ile tanışma şansım olduğu için çok mutlu oldum. Kendisi ile sohbet etmek çok keyifliydi. Gelecek sezon için ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini ve bu yüzden çalışmaları çok sık ve düzenli yaptıklarını belirtti. Hoca ve ekibinin oyuncular ile olan iletişimini çok beğendim. Hocanın oyuncularına güvendiği gözle görülüyor. 

Antremanda da çok renkli bir ortam vardı. Antreman vaktinde tüm oyuncular sahada ve hazırdı. Oyuncuların birbirleri ile olan ilişkisi antremanında verimli geçmesini sağladı. Gördüğüm kadarıyla herkes birbiri ile çok iyi anlaşıyor. Takıma katılacak olan yeni oyuncuların da takıma kısa sürede uyum sağlayacağını düşünüyorum.

Oyuncularla da sohbet gerçekleştirme şansım oldu. Herkes yeni sezonda takımı için en iyisini yapmak istiyor. Ben de yeni gelen oyunculara hoşgeldini dedim ve Süper Lig yolunda başarılar diledim. 

-Selen Cansu Aksoy

(Özel Haber)

Anahtar Kelimeler:
ADANASPOR BOLU KAMPI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.