Feke'de bir mahalle karantinaya alındı

27 Mart 2021 Cumartesi 14:30
Feke'de bir mahalle karantinaya alındı
Adana’nın Feke ilçesinde Korona virüs vakalarının artması nedeni ile İlçe Hıfzıssıhha Kurulu’nun kararı ile bugün sabah 08.00 itibari ile Gürümze mahallesine giriş ve çıkışlar 10 gün süre ile kapatıldı.
Feke’nin Gürümze Mahallesi’nde yeni tip korona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında karantina uygulaması başlatıldı. Mahallede 25 kişinin pozitif olduğu ve temaslı sayının yükselme ihtimaline karşın bugün sabah 08.00 itibari ile mahalleye giriş çıkışlar ilçe hıfzıssıhha kararı ile 10 gün süre ile kapatıldı.
Feke Kaymakamı Vahit Yılmaz, ilçe hıfzıssıhha kurulunun, Gürümze mahallesinde artan Kovid-19 vakaları nedeniyle Gürümze Mahallesi’nin karantinaya alınmasına, mahalleye giriş ve çıkışların sınırlandırılmasına karar verildiğini bildirdi. Mahalle, bugünden geçerli olmak üzere 10 gün boyunca karantinada olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.