AKDENİZ ANKET ARAŞTIRMA ŞİRKETİNDEN ŞAŞIRTICI SONUÇLAR

Çukurova Bölgesinde hizmet veren Akdeniz Anket Araştırma Şirketi Adana halkına "Adana'da En Beğendiğiniz, Hizmetinden memnun olduğunuz Özel Hastane hangisidir?" diye sordu. Anket sonuçları oldukça şaşırttı.

13 Ekim 2022 Perşembe 00:12
AKDENİZ ANKET ARAŞTIRMA ŞİRKETİNDEN ŞAŞIRTICI  SONUÇLAR

Çukurova Bölgesinde hizmet veren Akdeniz Anket Araştırma Şirketi Adana halkına "Adana'da En Beğendiğiniz, Hizmetinden memnun olduğunuz Özel Hastane hangisidir?"  diye sordu. Anket sonuçları oldukça şaşırttı.

Bölgenin nabzını tutan Akdeniz Anket Araştırma Şirketi Adana halkına bu kez de hizmetinden en memnun kaldığınız özel hastane hangisidir diyerek halkın sağlık sektöründe kimlere güvendiğini aldığı sonuçlarla ortaya koydu. Adana genelinde toplamda bin kişi üzerinde yapılan ankette oldukça şaşırtıcı sonuçlar elde edildi. Halkın çoğunluğunun Özel Medline Hastanesinin hizmetlerinden memnun olduğunu anket sonuçları ortaya koydu.  Özel Avrupa Hastanesi ve Özel Altın Koza Hastanlerinin  ise hiç oy alamaması sürpriz sonuç olarak değerlendirildi.

Anahtar Kelimeler:
SağlıkAdanaAnket
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.