Sadık Sabuncu Meclis Üyesi A. Adaylığına başvurdu

Adana’nın tanınmış simalarından, sevilen, sayılan iş insanı Sadık Sabuncu Ak Parti Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi A. Adaylığına başvurusunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

31 Ocak 2024 Çarşamba 17:20
Sadık Sabuncu Meclis Üyesi A. Adaylığına  başvurdu

Adana’nın tanınmış simalarından, sevilen, sayılan iş insanı Sadık Sabuncu Ak Parti Çukurova Belediyesi Meclis Üyesi A. Adaylığına başvurusunun ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Sabuncu şunları söyledi:

YAŞAM DÜZEYİNİN YÜKSELTİLMESİNE KATKIDA BULUNACAĞIM

“İlçe gelişimine, ilçe halkının refahına ve yaşam düzeyinin yükseltilmesine katkıda bulunacağıma inanıyorum. Asıl önemli olanın seçmenin oylarının yüklediği kul hakkı bilinci ve sorumluluğu ile görevi yerine getirmenin olduğunu biliyorum.

KENT YAŞAM BİLİNCİNİ GELİŞTİRECEĞİZ

Çukurova Belediyesi’nin Türkiye’nin önde gelen belediyeler arasında yer almaktadır. En iyi yapmak ve Çukurova’yı daha da yaşanabilir bir kente dönüştürmek adına meclis üyeliğine başvurdum. Hep birlikte çalışarak mutlu bir kent yaşam bilincini geliştireceğimize inanıyorum.

İLÇENİN TÜM SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Birçok hedeflerimiz ve projelerimiz var. Çukurova ilçesinin sorunlarını biliyorum, sürekli iş dünyasında olduğum için sahalardayım. Vatandaşlarımızın sıkıntılarını, ilçenin sorunlarını çözeceğimize ve daha refah yaşanabilir bir Çukurova’yı hep birlikte gerçekleştireceğimize inanıyorum.

VATANDAŞLARIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIM

İş dünyasından aldığım tecrübem ve partimim gücüyle, Cumhurbaşkanımızın önderliğinde siyasi hareketinin çağ açtığı yoldan hizmet edebilmek için Çukurova Belediyesi meclis üyeliğine aday adayı oldum. Çukurova ilçemizde vatandaşlarımızın güvenine layık olmaya çalışacağım. Göreve talip olan tüm belediye meclis üyeleri aday adaylarının yollarının açık, başarılarının daim olmasını diliyorum” dedi.

Sadık Sabuncu kimdir?

1980 Adana doğumlu olan Sadık Sabuncu aslen Cizre kökenlidir. Öğrenim hayatına Dumlupınar ilköğretim okulunda başlayıp, orta ve liseyi Özel Yeni Lise’de bitirmiştir. Antakya Mustafa Kemal Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nde öğrenim hayatını yarıda bırakmıştır. Evli ve 2 erkek babasıdır.

İş hayatına inşaat malzemeleri ve emlak sektöründe devam etmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.