MAHMUT YENEL'DEN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KOCAİSPİR'E DESTEK VE TEBRİK MESAJI

Merkez Sağ Parti Adana İl Başkanı Mahmut Yenel, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir'e destek ve tebrik mesajı yayınladı.

19 Ocak 2024 Cuma 17:46
MAHMUT YENEL'DEN ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KOCAİSPİR'E DESTEK VE TEBRİK MESAJI

Merkez Sağ Parti Adana İl Başkanı Mahmut Yenel, Cumhur İttifakı Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet  Kocaispir'e destek ve tebrik mesajı yayınladı.

Adana Yüreğir Belediyesi Başkanı olarak vermiş olduğu hizmetlerden dolayı halkın sevgisini ve güvenini kazanan Kocaispir, halkın takdiri ve Cumhur İttifakı'nın kararı doğrultusunda Büyükşehir Başkanlığına aday gösterildi. 

Yenel şunları söyledi: "Yüreğir Belediyesi'nde yaptığı hizmetlerle oldukça başarılı bir dönem geçiren ve halkın sevgisini, takdirini kazanan Sayın Fatih  Mehmet Kocaispir  Beyfendiyi tebrik eder, 31 Mart 2024'te yapılacak olan  Yerel Seçimlerde başarılar dilerim, kendisine çıktığı bu yolda muvaffakiyetler dilerim. 

Merkez Sağ Parti Genel Başkanımız Ömer Bilgin'in ve Sayın Prof.Dr. Tansu Çiller'in açıklamaları doğrultusunda  31 Mart 2024 Yerel  seçimlerinde Partimiz ve teşkilatımız olarak  tüm gücümüzle desteklerimizi vereceğimizi beyan eder, Adana İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarına başarılar dileriz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.