Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı

3 yıl aradan sonra sahneye çıkan 58 yaşındaki Hülya Avşar iddialı pozları ile genç kızlara taş çıkardı. Sevenleriyle uzun bir aranın ardından buluşmanın heyecanını yaşayan Avşar Kızı, dekoltesiyle sahnede göz kamaştırdı.

08 Kasım 2021 Pazartesi 11:01
Hülya Avşar, derin yırtmaçlı elbisesiyle göz kamaştırdı

Pandemiden dolayı sahneye ara veren Hülya Avşar, sevenlerine kavuştu. Maslak 1453'te bulunan Yeni Gazino'da önceki akşam ünlü sanatçı Hülya Avşar ve Kubat ikilisi sahne aldı. Assolist Hülya Avşar'dan önce sahneye çıkan ve sevilen şarkılarını seslendiren Kubat; "Şimdi muhteşem bir ses dinleyeceksiniz. Benim en sevdiğim seslerden biri" sözleriyle sahneyi gecenin assolisti Hülya Avşar'a devretti.

"BU GECE SİZE ÖZEL GİYİNDİM"

Üç yıl aradan sonra İstanbul'da sahne alan Avşar, sevenlerinin karşısına Melih Yazgan imzalı siyah derin yırtmaçlı bir kıyafet ile çıkarak yıllara meydan okuyan güzelliği ile misafirlerini büyüledi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan ve gece boyunca Türk sanat müziğinin yanı sıra slow şarkılar da okuyan Avşar, kıyafeti ile ilgili olumlu yorumlara karşı, "Benim seyircim her zaman çok şık giyinir. Ben de bu gece size özel giyindim. Umarım beğenmişsinizdir" şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.