Asayiş uygulamalarında 6 silah ele geçirildi

02 Ağustos 2022 Salı 09:54
Asayiş uygulamalarında 6 silah ele geçirildi
OSMANİYE’de polisin son bir hafta içerisinde yaptığı asayiş uygulamalarında, 6 ruhsatsız silah ele geçirildi, 5 kişi ise tutuklandı.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince 25-Temmuz – 1 Ağustos tarihleri arasında kent genelinde farklı noktalarda oluşturulan şok uygulamalarda, şüpheli 186 kişi yakalandı.  Şüphelilerin araçlarında ve üzerlerinde yapılan aramalarda; 2’si kurusu sıkı olmak üzere 6 ruhsatsız tabanca, 30 adet tabanca fişeği, 2 adet çalıntı motosiklet, 1 adet çalıntı bisiklet, 16 adet çalıntı aliminyum balkon korkuluğu, 6 adet çalıntı banyo bataryası ve 3 adet çalıntı aliminyum çubuk ele geçirildi. Ayrıca, 15,42 gram Metamfetamin maddesi ve 17 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen  5 şüpheli tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.