Mersin'de öğrencilerden Cumhuriyet'in 100'üncü Yıl koreografisi

28 Ekim 2023 Cumartesi 12:53
Mersin'de öğrencilerden Cumhuriyet'in 100'üncü Yıl koreografisi
MERSİN'de öğrenciler, Cumhuriyet'in 100'üncü yılı dolayısıyla okul bahçesinde '100'üncü yıl' yazısı ve kalp kareografisi oluşturdu.
Akdeniz ilçesindeki Tevfik Sırrı Gür Lisesi öğrenci ve öğretmelerinin 1 aylık hazırlığıyla oluşturulan koreografiye 500 öğrenci ve 50 öğretmen katıldı. Dron ile görüntülenen koreografide farklı noktalardan bahçeye giren öğrenciler önce '100'üncü yıl' yazısı ardından da kalp sembolü oluşturdu.
Ayrıca program kapsamında müzik öğretmeni Eda Tekindağ ile beden eğitimi öğretmeni Tarkan Ulubaba, Cumhuriyet'in getirdiği yenilikler konulu dramatizasyon çalışması yaptı. Sosyal, kültürel, eğitim ve hukuk alanlarındaki birçok yenilik öğretmenler ve öğrenciler tarafından canlandırıldı. Beden eğitimi öğretmeni Ulubaba'nın oynadığı zeybek ise meslektaşları ve öğrencilerden alkış aldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.