Öldürülen 2 çocuk annesinin yanında büyüttüğü yeğeni, şüpheli olarak aranıyor

09 Mayıs 2023 Salı 12:25
Öldürülen 2 çocuk annesinin yanında büyüttüğü yeğeni, şüpheli olarak aranıyor
ADANA’da dün evinde tabancayla öldürülmüş bulunan 2 çocuk annesi Derya Şengül’ün (45) cinayet şüphelisi olarak, eşinin yeğeni Ö.Ş.'nin (27) arandığı bildirildi. Dövmeci olan, yıllar önce anne ve babası ayrılan Ö.Ş.'yi, amcası ile yengesi Derya Şengül'ün sahip çıkıp, büyüttüğü bildirildi.
Olay, Ceyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde meydana geldi. Derya Şengül'den bir süredir haber alamayan yakınları, dün öğle saatlerinde evine gitti. Açık olan kapıdan içeri giren yakınları Şengül'ü oturma odasında kanlar içinde bulunca polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine adrese giden sağlık ekibi, göğsünden 3 kurşunla vurulduğu saptanan Şengül’ün yaşamını yitirdiğini belirledi.
HER YERDE ARANIYOR
Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Derya Şengül’ün cinayet şüphelisinin, kendisinin büyüttüğü yeğeni Ö.Ş. olabileceğini belirledi. Dövmecilik yapan son dönemlerde sık sık uyuşturucu madde kullanan Ö.Ş.’nin anne ve babasının yıllar önce ayrıldığı, kendisine amcasının sahip çıktığı belirtildi. Polis ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.
YAKINLARI, CENAZESİNİ TESLİM ALDI
Bu arada, Adana Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemleri tamamlanan Derya Şengül’ün cenazesi, sabah saatlerinde yakınları tarafından teslim alınarak defnedilmek üzere Ceyhan’a götürüldü. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.