Minibüste uyuşturucu taşıyan 3 kuzen tutuklandı

18 Mayıs 2023 Perşembe 10:37
Minibüste uyuşturucu taşıyan 3 kuzen tutuklandı
ADANA’da bir minibüste narkotik köpeği ‘Oscar’ ile yapılan aramada çuvalda 34 kilo 350 gram ‘skunk’ ele geçirildi, gözaltına alınan 3 kuzen tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sarıçam ilçesi İncirlik Park Alanı’nda uygulama yaptı. Şüphelenilerek durdurulan bir minibüste narkotik köpeği ‘Oscar’ ile arama yapıldı. Oscar’ın tepki vermesi üzerine yapılan detaylı aramada çuvalların içinde 34 kilo 350 gram ‘skunk’ ele geçirildi. Çuvalların sahibi olduğu belirlenen yolculardan A.B. (21) ile yanındaki kuzenleri M.B. (21) ve V.B. (25) gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.