Hatay’daki enkazdan çaldığı kredi kartlarıyla harcama yaptı, polise yakalandı

11 Şubat 2023 Cumartesi 10:25
Hatay’daki enkazdan çaldığı kredi kartlarıyla harcama yaptı, polise yakalandı
HATAY’daki depremde yıkılan evinin enkazında hayatını kaybeden E.S.’nin, kredi kartlarını çalıp, bin liralık alışveriş yapan Mustafa B. (22), Adana’da devriye görevi yürüten polis ekiplerince yakalandı. Üst aramasında çalıntı 3 kredi kartı ele geçirilirken, suçunu itiraf eden Mustafa B. tutuklandı.
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerde 12 binanın yıkıldığı Adana’da çok sayıda apartman da ağır hasar aldı. Kentte arama kurtarma çalışmaları sürerken, yıkılma tehlikesi bulunan apartmanlar da tahliye edildi. Bu durumu fırsat bilen hırsızlar, bazı evlerden hırsızlık yaptı. Bunun üzerine polis ekipleri, kent genelinde sokak ve caddelerde çeşitli önlemler aldı. Sık sık devriye görevi yürüten ekipler, şüpheli araçları inceleyip, kişilerin GBT’sini sorguladı.
Denetimlerde durdurulan takside şüpheli hareketler sergileyen Mustafa B.’nin üst aramasında başka bir kişiye ait 3 kredi kartı ele geçirildi. Yapılan incelemede kredi kartlarının, Hatay’da yıkılan evinin enkazında hayatını kaybeden E.S.’ye ait olduğu belirlendi. Gözaltına alınan Mustafa B.’nin, kredi kartlarıyla toplamda bin liralık alışveriş yaptığı tespit edildi. Emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf eden Mustafa B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.