Depremde yaşamını yitiren polis memuru Tuğba, toprağa verildi

10 Şubat 2023 Cuma 17:12
Depremde yaşamını yitiren polis memuru Tuğba, toprağa verildi
HATAY'da depremde enkaz altında kalan polis memuru Tuğba Özge Ateş, Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde toprağa verildi. Tuğba Özge Ateş'in eşi ve meslektaşı Serdar Ateş'in de depremde yaşamını yitirdiği öğrenildi. 
Hatay İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Tuğba Özge Ateş, depremde evlerinin yıkılması sonucu enkaz altında kaldı. Enkazda cansız bedenine ulaşılan, evli ve 1 çocuk annesi Ateş, Mersin'in Çamlıyayla ilçesindeki baba ocağında helallik alınmasının ardından merkez mezarlığında toprağa verildi. Cenazede Ateş'in yakınları, uzun süre gözyaşı döktü.
Kendisi gibi polis olan Tuğba Özge Ateş'in eşi Serdar Ateş'in de depremde enkaz altında kalıp, yaşamını yitirdiği öğrenildi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.