Adana’da ‘torbacı’ operasyonu: 3 tutuklama

25 Mayıs 2023 Perşembe 10:04
Adana’da ‘torbacı’ operasyonu: 3 tutuklama
ADANA’da ‘torbacı’ diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 5 şüpheliden 3’ü, tutuklandı.
İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ‘torbacı’ diye bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde operasyon düzenledi. Operasyonda Aykut K., Yasin A., Adem A., Soner K. ile Abdurrahman G. gözaltına alındı. Yapılan aramalarda ise 37 uyuşturucu hap, 8,5 gram metamfetamin, 43 gram eroin, 300 gram esrar, 0,9 gram bonzai ile uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 5 bin 600 TL ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Aykut K., Yasin A. ile Adem A. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Soner K. adli kontrol şartı, Abdurrahman G. ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.