Adana'da, husumetlilerine kurşun yağdırdı: 3 yaralı

29 Aralık 2022 Perşembe 23:13
Adana'da, husumetlilerine kurşun yağdırdı: 3 yaralı

Gökhan KESİNCİ/ ADANA, ()- ADANA'da, husumetli oldukları bir kişinin silahlı saldırısına uğrayan Murat Ç., Adem O. ve Bayram O., bacaklarından yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Murat Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Olay, saat 21.00 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Dağlıoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. Daha önceden husumetli oldukları bir kişiyle barışmak için evine gittiği öne sürülen Murat Ç., Bayram O. ve Adem O., sokakta kimliği belirsiz bir kişinin tabancalı saldırısına uğradı. Saldırganın ateşlediği tabancadan çıkan kurşunlar Murat Ç., Adem O. ve Bayram O.'nun bacaklarına isabet etti. Saldırının ardından şüpheli, gecenin karanlığından faydalanarak ara sokaklara kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerince kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Murat Ç.’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.
Şüpheliyi yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya devam ediyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.