YENİDEN MİLLİYETÇİ İŞÇİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU AKDENİZ BÖLGE BAŞKANI'NDAN YENİ YIL MESAJI

Yeniden Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Cumali Yılmaz, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

31 Aralık 2023 Pazar 19:52
YENİDEN MİLLİYETÇİ İŞÇİ SENDİKALARI KONFEDERASYONU AKDENİZ BÖLGE  BAŞKANI'NDAN YENİ YIL MESAJI

Yeniden Milliyetçi İşçi Sendikaları Konfederasyonu Akdeniz Bölge Başkanı Cumali Yılmaz, yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Yeni yılın ülke ve millet için hayırlara vesile olmasını dileyerek, yeni yılda birlik ve beraberlik anlayışının daha da pekişmesini temenni etti.



Cumali Yılmaz, mesajında, “Acı ve tatlı olayları, sevindirici gelişmeleri, mutluluk veren anıları ile bir yılı daha geride bırakıyor, umudumuzu koruyarak, huzur içinde yeni bir yıla girmenin coşkusunu yaşıyoruz. 2024 Yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini, dünyanın ortak sorunlarının çözülmesi için yeni bir başlangıç oluşturmasını diliyor, sizlere saygılarımı ve en iyi dileklerimi sunuyorum.

Kuşkusuz yeni bir yıl, beklentiler ve hedefler yönünden, bireyler, toplumlar ve ülkeler için farklı anlamlarla yüklüdür. Daha aydınlık yarınlara ulaşmak için, Millet olarak elbirliği ile çalışmamız, kendimize inanmamız, sahip olduğumuz olanaklar ve öz kaynaklarımızı en verimli biçimde kullanmamız yeterli olacaktır.

Yeni yıla birlikte gelecek günlerin karanlıktan aydınlığa özgürlükçü, eşitliğe dayalı kavgasız savaşsız barış ve sağlık içinde paylaşımcı bir toplum düzenine giden yol olması temennisiyle, Yeni yılın hepimize, yuvalarımıza, şehrimize ve ülkemize esenlik, huzur başarı, sağlık, mutluluk ve sevinç getirmesini diler saygı ve sevgilerimi sunarım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.