MERKEZ SAĞ PARTİ ADANA İL BAŞKANI MAHMUT YENEL'DEN YENİ YIL MESAJI

Merkez Sağ Parti Adana İl Başkanı Mahmut Yenel, Yeni Yıl Dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

31 Aralık 2023 Pazar 20:35
MERKEZ SAĞ PARTİ ADANA İL BAŞKANI MAHMUT YENEL'DEN YENİ YIL MESAJI

Yayınladığı Mesajda, "Yeni Yılın Hem Ülkemiz, Hem de Tüm Dünya İnsanları için Barışın, Sevginin ve Hoşgörünün Hâkim Olduğu Bir Yıl Olmasını Diliyorum" dedi.

Merkez Sağ Parti Adana İl Başkanı Mahmut Yenel yaptığı açıklamada, acısı, tatlısı ve üzüntüsüyle bir yılın geride kaldığını belirterek "Yeni ümitler ve yeni beklentilerle yeni bir yıla daha giriyoruz. Tabi ki öncelikle dileğimiz ülkemiz ve tüm dünyada barışın, sevginin ve hoşgörünün egemen olması insanlarımızın refah içinde yaşamasıdır" dedi.

Başkan Yenel “Yeni yılda ve daha nice yıllarda halkımızın gücüne inanarak, ümidimizi canlı tutarak, karamsarlığa kapılmadan, yorulmadan, kardeşlik hukukuna sadık kalarak tüm Türkiye’ye huzur ve güven ortamında sağlıklı ve sıhhatli yeni yıllar temenni ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.