İstanbul, Ankara ve İzmir dahil onlarca ile kritik uyarı!

Meteoroloji, yeni haftanın hava durumu tahmin raporunu yayınladı. Buna göre; İstanbul, Ankara ve İzmir dahil onlarca ilde yağmur bekleniyor. Ayrıca çarşamba gününden başlayacak kar için ise Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki iller uyarıldı.

21 Kasım 2021 Pazar 20:58
 İstanbul, Ankara ve İzmir dahil onlarca ile kritik uyarı!

SALI GÜNÜ 30 İLDE YAĞMUR

Buna göre; aralarında İstanbulAnkara ve İzmir'in de bulunduğu çok sayıda il için sağanak yağış uyarısı yapıldı. Salı günü İstanbul, İzmir, EdirneKırklareliTekirdağYalovaÇanakkaleBalıkesirBursaKocaeliManisaAydınMuğlaAntalyaKonyaIspartaDenizliUşak, Afyonkarahisar, EskişehirKütahyaBilecikSakaryaDüzceZonguldakBoluKarabükBartınKastamonu ve Sinop'ta sağanak yağmur bekleniyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜNE DİKKAT

Çarşamba günü ise tam 60 ilde yağmur bekleniyor. Türkiye genelinde başlayacak yağmurlu hava perşembe günü de devam edecek. Perşembe günü yurdun iç kesimi ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi hariç birçok ilde yağmur yağacak.

3 GÜN BOYUNCA KAR YAĞIŞI BEKLENİYOR

Ayrıca Meteoroloji; çarşamba, perşembe ve cuma günü için bazı illere de kar yağışı uyarısında bulundu. GümüşhaneErzincanBayburtErzurumArdahanKars ve Ağrı'da çarşamba günü; YozgatKayseriSivas, Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı'da perşembe günü; Gümüşhane, Erzincan, Bayburt, Erzurum, Ardahan, Kars ve Ağrı'da cuma günü kar yağışı etkili olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.