ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYINDAN YENİ YIL MESAJI

Çamlıyayla Belediye Başkan Aday Adayı Yunus KENARLI yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

31 Aralık 2023 Pazar 13:20
ÇAMLIYAYLA BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYINDAN YENİ YIL MESAJI

Çamlıyayla Belediye Başkan Aday Adayı Yunus KENARLI yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Yunus Kenarlı şunları söyledi:

“Ülkemiz ve aziz Milletimiz için yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığımız yeni bir yıla girmenin sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.”

2024 yılının, dünyada sevgi, barış ve hoşgörünün hâkim olduğu, kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği terörden, karmaşadan ve her türlü salgın hastalıktan uzak, bir yıl olmasını temenni ediyorum.

En büyük gayem, kadim ilçemizi her alanda daha mutlu insanların yaşadığı bir ilçe haline gelmesini sağlamaktır.

Bugün bulunduğumuz tarihi dönemeçte millet olarak bizlere düşen, birlik ve beraberliğimizi korumak, birbirimize dayanmak, kardeşlik bağlarımızı daha da güçlendirmek ve bu ülkeye en iyi şekilde sahip çıkmak, hizmet etmektir.

Bu duygularla, vatandaşlarımızın yeni yılı huzur ve güven içinde geçirmelerini diler tüm vatandaşlarımızın yeni yılını tebrik ederim. 2024 yılının ülkemize, ilçemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.