BERGEN FİLMİ KOZAN'DA GÖSTERİME GİRMEYECEK

Son yıllarda Türkiye'nin sayılı ,ender yeteneklerinin hayatları film yapılmaya başlandı. Bu filmlerden biri de BERGEN hayat öyküsü anlatılan filmin vizyona girmesiyle bir gelişme oldu.

05 Mart 2022 Cumartesi 14:55
BERGEN FİLMİ KOZAN'DA GÖSTERİME GİRMEYECEK

Sanatçıyı öldüren Bergen'in kocası Halis Serbest'in yaşadığı Adana-Kozan ilçesinde gösterime girilmeyeceği biliniyor. 
İlçede filmin vizyona girdiği ancak kaldırıldığı iddiasıyla ilgili Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "Vizyona hiç girmeyen film nasıl yayından kaldırılır? Araştırdım film şiddet içeriyor, bu nedenle ilçede hiç yayınlanmayacak" dedi.'

Filmin Kozan ilçesinde vizyona girmediğini hatırlatan Özgan, sözlerine şöyle devam etti:

"Çevik kuvvet gelip sinemayı kapattığı yönde iddialar ortaya atıldı. Tamamen asparagas. Film vizyona girmedi ki, çevik kuvvet gelsin. Beni arayanlara 'öyle uygun görülmüş' dedim. Bunun altına ne aranıyor bilmiyorum. Yıllar önce yaşanmış bir hikaye, herhalde hukuk gerekeni yapmış. Bunun reklamını mı yapıyorlar acaba, daha çok izlensin diye. Benim kimseden çekinecek halim yok. Allah’tan başka kimseden çekinmem, korkmam. Sadece neden budur. Burada gala da olmayacaktı. Rezerve edilmiş olabilir benim haberim yokken. Bana gelip söylediler, edebilirler vazgeçeriz. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.