MHP Kozan İlçe Başkanı Atlı, toprağa verildi

19 Mayıs 2023 Cuma 14:18
MHP Kozan İlçe Başkanı Atlı, toprağa verildi
ADANA'da dün geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı'nın (64) cenazesi, düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
MHP Kozan İlçe Başkanı Nihat Atlı, kalp krizi geçirince Adana Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedaviye alınan Atlı, doktorların tüm çabasına karşın dün hayatını kaybetti. Atlı için bugün Kozan Tarihi Hoş Kadem Camisi'nde tören düzenlendi. Törene, ailesi, Adana Valisi Süleyman Elban, Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, AK Parti ve MHP milletvekilleri, çevre il ve ilçelerden belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Nihat Atlı'nın cenazesi, kılınan namazın ardından Kozan Asri Mezarlığı'nda toprağa verildi.
MAZBATASINI ALAMAMIŞTI
Nihat Atlı, son yerel seçimlerde MHP’den Kozan Belediye Başkanlığını kazanmıştı. Ancak seçilme yeterliliği olmadığı için Atlı mazbatasını alamamış, kendisinden sonra en çok oy alan o dönem Saadet Partisi’nden seçime giren Kazım Özgan başkan olmuştu. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.