Kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu toprak döküp kapattı

04 Nisan 2023 Salı 17:37
Kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu toprak döküp kapattı

Ali KADI/NİĞDE, ()-NİĞDE'de Gaffur Aydoğan, kendisine ait olduğunu iddia ettiği yolu toprak dökerek araç trafiğine kapattı. İncelemede, arazisinin bir bölümünün yıllar önce İmar Kanunu kapsamında yola ayrıldığı belirlenen Aydoğan’a para cezası kesilip, yol yeniden ulaşıma açıldı.
Şahinali Mahallesi Yörük Sokak'taki yolun bir kısmının tapulu arazisinden geçtiğini iddia eden Gaffur Aydoğan, kamyonla getirdiği toprağı dökerek yolu araç trafiğine kapattı. İhbar üzerine bölgeye polis ve zabıta ekipleri sevk edildi. Gaffur Aydoğan, 1978'de aldığı araziyi bugüne kadar kullanmadığını belirterek, "Burayı parselleyip, bina dikeceğim ve dükkan yaptıracağım. Benim arsam, daha karar vermedim. Yolda 1640 metrekare arazim var" dedi. İncelemede; Aydoğan'a ait arazinin bir bölümünün yıllar önce İmar Kanunu'nun 18'inci maddesi kapsamında yola ayrıldığı belirlendi. Ekipler, Aydoğan'a ve toprağı döken kamyon şoförüne idari para cezası kesti. Toprak temizlendikten sonra yol, yeniden araç trafiğine açıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.