Hatay’da, depremde yaralananlar Sahil Güvenlik helikopterleriyle Adana’ya sevk edildi

10 Şubat 2023 Cuma 10:00
Hatay’da, depremde yaralananlar Sahil Güvenlik helikopterleriyle Adana’ya sevk edildi
HATAY’da, depremde ağır yaralananlar, Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı ekipleri tarafından helikopterle Hatay Şehir Hastanesi’nden alınarak Adana’daki hastanelere getirildi. ekibi, helikopterle yaralı transferini saniye saniye takip etti. 
Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen iki büyük depremden en çok etkilenen illerden Hatay’da çok sayıda bina yıkıldı, birçok vatandaş enkaz altında kaldı. Arama kurtarma çalışmalarıyla enkaz altından yaralı çıkarılan vatandaşlar hastanelere kaldırıldı. Yaşanan yoğunluk nedeniyle durumu acil olan yaralıların başka kentlere sevkine karar verildi. Bu kapsamda Sahil Güvenlik Hava Komutanlığı ekipleri, helikopterlerle Adana’dan Hatay Şehir Hastanesi’ne gitti. Sevkine karar verilen yaralılar, helikoptere alınarak Adana’daki hastanelere getirildi. Bir helikoptere binen ekibi, yaralıların sevkini saniye saniye takip ederek o anları görüntüledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.