Depremzede zihinsel engelli Gamze'nin düğün hayalini komşuları gerçekleştirdi

12 Temmuz 2023 Çarşamba 19:58
Depremzede zihinsel engelli Gamze'nin düğün hayalini komşuları gerçekleştirdi
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde Adıyaman'daki evlerinin yıkılması nedeniyle Mersin'in Tarsus ilçesine yerleşen zihinsel engelli Gamze Girişit'in (32), gelin olma hayalini komşuları, sürpriz temsili düğün töreni ile gerçekleştirdi.
Depremden önce annesini kaybeden zihinsel engelli Gamze Girişit, babası ve kardeşleriyle birlikte Tarsus ilçesine yerleşti. Genç kızın gelin olma hayalini öğrenen komşuları, onun için temsili bir düğün töreni düzenledi. Gelinlik giydirilen Girişit'e bir kafede gerçekleştirilen törende kına yakıldı, takı takıldı. Komşularıyla tören boyuncu oyun oynayıp pisten inmeyen Gamze Girişit'i mutluluğuna ortak olan komşuları da ona eşlik etti. Gamze Girişit'in ailesi de bu organizasyonu gerçekleştiren komşularına teşekkür etti. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.