Depremzede çocuklara gönderilen oyuncak kutusundan çıkan not duygulandırdı

03 Mart 2023 Cuma 11:16
Depremzede çocuklara gönderilen oyuncak kutusundan çıkan not duygulandırdı
OSMANİYE’de depremzede çocuklara gönderilen bir oyuncak kutusundan çıkan not, duygulandırdı. Notta, "Ben Zeynep Duru Kartal. Sizlere sevgiyle dolu oyuncaklarımı gönderiyorum. Sizleri çok seviyorum" yazdığı görüldü.
Kocaeli'nin Gebze ilçesinden Zeynep Duru Kartal'ın, Osmaniye’deki depremzede çocuklara gönderdiği paketten oyuncak ve not çıktı. Kartal'ın yazdığı, "Merhaba, ben Zeynep Duru Kartal. Sizlere sevgiyle dolu oyuncaklarımı gönderiyorum. Sizleri çok seviyorum. Yaralı arkadaşlarıma şifa diliyor ve hepinizi tek tek sarılıp öpüyorum" notu, okuyanları duygulandırdı.
Osmaniye Belediyesi ekipleri, Zeynep Duru'nun oyuncaklarını Esenevler Mahallesi'ndeki çadırlarda kalan afetzede çocuklara teslim etti. Esma Su Ceylan (6), Emine Kurtoğlu (7) ve Ömür Özdoğan (3), teslim aldıkları oyuncaklar için çok sevindiklerini ifade ederek, "Bizlere gönderdiği oyuncaklar için Zeynep Duru arkadaşımıza çok teşekkür ediyoruz. Biz de kendisini çok seviyoruz" dedi.
Ayrıca, çadır kentte kalan diğer çocuklara da belediye personeli tarafından oyuncak dağıtıldı. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.