Antakya'da depremden etkilenen mobese sistemi onarılıyor

04 Mart 2023 Cumartesi 10:59
Antakya'da depremden etkilenen mobese sistemi onarılıyor
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerde büyük yıkımın yaşandığı Hatay'ın merkez ilçesi Antakya'da elektrik altyapısı ile mobese sistemi onarılıyor.
Hatay'ın Antakya ilçesinde enkaz kaldırma çalışmaları sürerken, bir yandan da altyapının onarılmasına başlandı. Ekipler, elektrik altyapıları ve kentin güvenliğinin sağlanmasında kullanılan mobese sistemleri tamir ediyor. Mobese kameraları, özel ekipler tarafından tamir edildikten sonra aktif hale getiriliyor.
Türkiye'nin farklı kentlerinden gelen elektrik işçileri de çadır kentlere elektrik hattı çekiyor. İşçiler, depremin ardından dikilen elektrik direklerinin üzerine çıkarak trafo ve kabloları birbirlerine bağlıyor ve çadır kentlere elektrik veriyor. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.