Adanalı kebapçıdan Adıyamanlı depremzedelere kebap ikramı

04 Mart 2023 Cumartesi 12:44
Adanalı kebapçıdan Adıyamanlı depremzedelere kebap ikramı
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin vurduğu Adıyaman'a mangallar kuran, Adanalı kebapçı Yaşar Aydın, afetzedelere 10 bin paketten fazla kebap ikram etti.
Adana'da kebapçı olan Yaşar Aydın, tonlarca eti yüklediği araçlarıyla Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Adıyaman'a geldi. Aydın ve ekibi, depremzedelerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde mangallarını kurarak, kebap hazırladı. 10 bin paket üzerinde kebap yapıp, depremzedelere dağıtan Yaşar Aydın, "Biz de Adana'da depremi yaşadık. Kentimizde hayat yavaş yavaş normale dönerken, yardıma muhtaç depremzedelere ulaşmak için Adıyaman'a geldik. Depremzedeleri, özledikleri kebapla buluşturduk. Allah, hepimize yardımcı olsun. Hep birlikte yardımlaşarak yaralarımızı saracağız. Biz de elimizden gelen destekle evlerini, yakınlarını kaybedenlerin yanında olmaya çalışıyoruz" dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.