2 gündür haber alınamayan çiftçi aranıyor

06 Haziran 2022 Pazartesi 15:54
2 gündür haber alınamayan çiftçi aranıyor

Doğan ÇİZMECİ/TURGUTLU (Manisa), ()- MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde önceki sabah evden çıkan, bir daha da haber alınamayan çiftçi Ali Alp (77) aranıyor.
Turgutlu'nun kırsal Karaköy Mahallesi'nde yaşayan Ali Alp, önceki gün saat 09.00 sıralarında evden çıktı. Akşam eve dönmeyen Alp'ten haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı, Manisa İl Jandarma Komutanlığı, Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) Arama Kurtarma Derneği (AKUT), Manisa Telsiz Radyo Amatörleri ve Arama Kurtarma Derneği (MAT) ve ANDA Arama Kurtarma ekipleri, ailesi ve mahalleli mahalle çevresinde ve dağlık alanda arama çalışması başlattı. İz takip köpeklerinin de kullanıldığı aramalarda şu ana kadar Ali Alp’e ulaşılamadı.
Arama çalışmalarının sürdüğü bildirildi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.