Deprem bölgesi Hatay'da geç kalan öğrencileri sınava polis ekipleri yetiştirdi

17 Haziran 2023 Cumartesi 12:46
Deprem bölgesi Hatay'da geç kalan öğrencileri sınava polis ekipleri yetiştirdi
KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin yıktığı Hatay'da polis, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) gireceği okulu karıştıran 13 öğrenciyi, kapıların kapanmasına dakikalar kala yetiştirildi.
Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi'ne (TYT) girecek adaylar, saat 10.00'a kadar binalara giriş yapabildi. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde sınava girecek olan adaylar, kimlik kontrollerinin ardından salonlara alındı. Tüm uyarılara rağmen 1 aday, yetişemeyince sınava girme şansını kaybetti. Kent genelinde sınava geç kalan, yanlış okula gelen 13 öğrenciyi ise polis ekipleri, kapıların kapanmasına dakikalar kala okullara yetiştirdi. Veliler de sınav bitimine kadar okulların çevresinde bekledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.