Zeydan Karalar: Zor günleri birlikte aşacağız

11 Şubat 2023 Cumartesi 14:25
Zeydan Karalar: Zor günleri birlikte aşacağız
ADANA’da bütün olanaklarıyla halka destek veren Adana Büyükşehir Belediyesi, depremin vurduğu diğer illere de yardım ediyor.
Adana Büyükşehir Belediyesi, 10 şehirde büyük felakete yol açan depremlerin hemen ardından 2000 personel, 181 iş makinesi ile deprem bölgelerinde çalışıyor. Büyükşehir Belediyesi’nce 61 bini aşkın çorba, 50 bin civarında sıcak yemek, 40 bine yakın sandviçin enkazlarda yakınlarının kurtarılmasını bekleyen ve toplanma alanlarına sığınan vatandaşlara ulaştırıldığı belirten Belediye Başkanı Zeydan Karalar, iki büyük depremin en çok zarar verdiği illerden Hatay’a gitti. Burada Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş ile görüşen Karalar, arama-kurtarma çalışmalarına katılan, büyük özveriyle çalışan büyükşehir ekipleriyle bir araya gelip teşekkür etti. Karalar depremden etkilenen vatandaşlarla da görüşüp, destek ve moral verdi. 
Gün boyunca kurtarma çalışmalarına ve depremzedelere destek olmak için bölgede ziyaretler gerçekleştiren Başkan Zeydan Karalar, "Adana’da, Hatay’da, Maraş’ta, depremden etkilenen tüm illerimizde bu zor günleri birlikte aşacağız. Acılarımız paylaştıkça azalacak ve bu felaketin yaralarını el birliğiyle saracağız" dedi. ()

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.