Yolda bulduğu içerisinde para olan cüzdanı sahibine teslim etti

01 Ekim 2022 Cumartesi 11:09
Yolda bulduğu içerisinde para olan cüzdanı sahibine teslim etti
OSMANİYE’de bir kamu kurumunda çalışan Ali Demir, yolda bulduğu ve içerisinde 4 bin lira para ve kredi kartları ile noter evrakları bulunan cüzdanı sahibine teslim etti. 
Kadirli yolundaki Yunus Emre Mahallesi'nde yaya olarak ilerleyen Ali Demir, yerde cüzdan buldu. Demir, içerisindeki kimliklerden ismini saptadığı sahibinin bulunması için 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. Yapılan araştırmalar sonunda Demir, cüzdan sahibi Hasan Ağzıkara’ya ulaştı. Demir, içerisinde 4 bin lira para, kredi kartları ve noter evrakları bulunan cüzdanı, polislerin yanında Ağzıkara’ya teslim etti. Demir, “Osmaniye’de insanlık ölmedi, insanlık halen yaşıyor. Bu ülkenin toprağına külüne üfleseniz yiğit insanlar doğar. Sabahtan beri Hasan kardeşim, içerisinde parası, kredi kartları ve evrakları bulunan cüzdanını kaybetmiş ve arıyordu. Bizde cüzdanı bulduktan sonra arama başlattık. Emaneti yerine teslim ettik" dedi. ()

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.