Vali Yılmaz, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını sorunlarını dinledi

04 Temmuz 2022 Pazartesi 15:04
Vali Yılmaz, Küçük Sanayi Sitesi esnaflarını sorunlarını dinledi
OSMANİYE Valisi Erdinç Yılmaz,  Küçük Sanayi Sitesi Esnafının sorunlarını dinledi.
Site içerisindeki bir salonda düzenlenen toplantıya Valisi Erdinç Yılmaz, Milletvekili Mücaht Durmuşoğlu, Belediye Başkan Vekili Yavuz Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hulusi Akkuş ve Melih Loş, İl Müftüsü Ali Çakmak, Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Necdet Ünlü, siyasi parti temsilcileri ve Küçük Sanayi Sitesi esnafı katıldı. Toplantının başında konuşan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Necdet Ünlü, Vali Yılmaz’a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.
VALİ YILMAZ: YANINIZDAYIZ, YANINIZDA OLACAKĞIZ
Vali Erdinç Yılmaz ise yaptığı konuşmada, geçtiğimiz günlerde yaşanan sel nedeniyle bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek, önemli olanın cana zarar gelmemesi olduğunu, geri kalan zararın telafisinin mümkün olduğunu söyledi.  Vali Yılmaz, konuşmasının ardından Küçük Sanayi Sitesi esnafının sorunlarını dinledi. ()

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.